Nieuws

Met trots laten wij weten in samenwerking met het Nationaal Comité Veteranendag het “Boots On The Ground veteranen voetbaltoernooi” te organiseren op 25 juni 2016 in het Kyocera Stadion te Den Haag.

Een live verbinding tussen het Kyocera Stadion en het Malieveld zal ervoor zorgen dat een ieder in de gelegenheid is de sportieve activiteiten in het stadion te combineren met de sfeer van de Nationale Veteranendag op het Malieveld. Terwijl er in de voetbalcorner op het Malieveld gekeken kan worden naar het toernooi in het stadion, kunnen deelnemers en toeschouwers van het toernooi zien wat er op het Malieveld te beleven is. Verder zal ook op het Malieveld gelegenheid bestaan een balletje te trappen tijdens de penalty shootout.

Wij nodigen jullie van harte uit je op te geven voor het veteranen voetbaltoernooi of natuurlijk een bezoek te brengen aan de Nationale Veteranendag op het Malieveld!

Campagnebeeld hoofd_2


Boots On The Ground gaat met De Bildung Academie terug naar de basis!

Voor de studenten van De Bildung Academie ontwikkelen wij een programma waarbij een zwaar beroep gedaan wordt op hun fysieke en mentale doorzettingsvermogen en op discipline, analytisch vermogen en loyaliteit. Uitputting, honger en onzekerheid zullen ervoor zorgen dat zij kennismaken met hun eigen primaire reacties en al doende leren deze om te zetten in efficiënt en verantwoord handelen. Tegelijkertijd biedt dit mogelijkheid te leren van elkaar. Dit leerproces heeft als direct doel bij te dragen aan de vorming van een passende attitude ten aanzien van omgang met fysieke en mentale stresssituaties.

Voor meer infomatie over De Bildung Academie, zie http://debildungacademie.nl/

naamloos


 

facebooktwitterlinkedinby feather